Friday, January 20, 2012

Dermanysus gallinae

Kicau Nusantara Kırmızı Örümceği
Nedenleri: Parasite Dermanysus gallinae.
Bu parazitlerin üreme büyük sorunlara neden olabilir. Onlar kırmızı kan emici bitler ve kan ile dolu olduğunda kırmızı renk göstermek için çağrılır. Bunlar genellikle güvercin ve tavuk bulunan anaokulu uzun bir süre varlığını kaçırmış olabilir. Bu, gün boyunca, kendilerini korumak ve boşluklar, çatlaklar ve açıklıklar oynayan, bir parazit gece. Onların ömrü bir hafta içinde tamamlanabilir.Islahında kuş çıkarıldıktan sonra altı ay kalabilir. Iletim sorun nesneler arasında kafes, besleyiciler, kafes örtüleri, diğer aksesuarlar gibi ve üreme ile birbirlerine insanların transit tarafından "kirli" dir.
Parazit besin vurgulayarak ve kaybetme eğer kuş, iyi uyuyamadım. Bu neden olabilir: erkeklerde üreme verimliliği azalmış, kadınlarda duruş azalmış yavrularının büyüme hızı, halsizlik, uyuşukluk, azalma ve iştah azalması
 dermanyssus gallinae, dermanyssus gallinae control, dermanyssus gallinae in humans, dermanyssus gallinae treatment


Belirtileri: tünemiş, yaylar, kapı ve duvar ya da tavan delik oluklar içinde gün boyunca saklandığı Bu akarlar. Gün boyunca, özellikle güneşlenirken gözetilmesi ve kuşlar sessiz değildir. Gece kuşları saldırır. Gece boyunca kuşların yoğun ve parazitlerden kurtulmak için çalışırken gagalama bitmiyor.

Tedavi: Sprey ile kanat ve cephe sprey açık, kuş alın. Çiftçiler biz deneyim yaşamış değil önermiyoruz böcek ilacı SKB ile sprey vardır. G-TROX ile tedavi veya kuşların arkasındaki 1 damla dozunda-Vet. iyi bir sonuç var Ivomec geçerlidir. Kuluçkahane dezenfekte edin.

Önleme: Hijyen yanı sıra, banyo suyunda sirke 4 veya 5 damla zararlıları uzak tutmanıza yardımcı olur. Ürün Plumas Kleen (gıda kullanılan her türlü gemide sprey değil) ile iki haftada bir püskürtme bile bir böcek kovucu olarak, çalışan, uzak bit ve kuşların diğer parazitler tutar.
Other Post Kicau Bird :

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 Info dan Tips Perawatan Burung. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And TM Web Design.