Friday, January 20, 2012

Canaril Dezenfeksiyonu

Kicau Nusantara Canaril dezenfeksiyonu
Üreticinin talimatlarına veya Biyosit Klor Çözüm şu, Kuvaterner TUZLARI amonyak çözeltisi ile (Not: orada benzer ürünleri daha uygun fiyatlarla - Bu ürünün bir veteriner iyot çözeltisi% 10).

Kreş dış parçaların Dezenfeksiyon :
Mix: krezol, kireç ya da klor 2.0 kg, 10 ml 10 litre Biyosit 50 ml

Üreme kafesleri, içme suyu ve sebze kat için :
Paket yönergeleri izleyerek Biyositler kullanmak çözüm. Zemin ve konteyner duvarları temizlik, su ve sabunla yıkayın. Durulama ve kurutma sonra, Biyosit çözümü uygulamak ve tamamen kuru olduğunda, K-veya K-Obiol Othrine pudra uygulayın.

Ekipmanlar için:
Kaseler, tünemiş, ekranlar, vb sulama, oluşturulmasında kullanılan her şey ... periyodik olarak dezenfekte edilmelidir. Örneğin, görünüşe göre temizleyicidir un, hazırlanmasında kullanılan ekran, birçok farklı bakteri ve mantar gelişimine yol açacaktır besin maddelerince zengin kalıntılar içerir ve bu nedenle diğer gereçleri ve aksesuarları gibi bir dezenfekte edilebilir haftada bir kez.

Su Çeşmesi:
Suyun günlük döviz ek olarak dezenfekte edilmelidir haftada bir kez, aşağıdaki orantılı olarak 8 saat klorlu su bir çözüm kalan sosu: sıvı klor 10 ml / 5 lt su - klor tozu (toz) 1 g / 10 lt su. Bu işlem için, su çeşmeleri 2 takım tavsiye edilir.
Tünemiş:
En az ayda bir kez kazınarak bir çözüm konulmalıdır gibi olukları gösterilir. Dezenfeksiyon sonra tünemiş bu gece sırasında statik kalması halinde mantar üremesine neden olabileceğinden, kuşların ayaklarına geçen ahşap, merkezinde yoğun nem ortadan kaldırmak için fırın (normal veya mikrodalga) ile kurutulmalıdır. Mikrodalga zamanda (referans olarak alıntı) 5 dakika kadar olacaktır. Içenlere gibi tünemiş rezervasyon gereklidir.

Notlar:
Sabun ve su ile yıkandıktan sonra, 7 / 8 saat klor veya Biyosit bir çözüm içerisinde bulunmalıdır. Klor çok aşındırıcı olduğundan ikinci ürün, daha verimli olur.

Yuvalar:
Plastik parçası içenler ve tünemiş için belirtildiği şekilde devam, dezenfekte edilmesi kolaydır. Astar (ip, tığ, vb.) Ancak, daha fazla dikkat gerektiren bir parçasıdır ve dezenfekte ve fırın için alınacak normal sonra yıkama ve güneşte kurutma. Bu dezenfeksiyon için Biyosit kullanır. İdeal olarak, tek gömlekleri kullanılmıştır. Çuval bezi bir daire oyulmuş ve merkezini bir hata ile plastik parçanın altında sıkışmış tavsiye edilir.
Yuva yapan kuşlar verilen çuval bezi çantası, aynı zamanda dezenfekte edilmelidir. En iyi yöntem kaynama olduğunu. sonra kesim sırasında yardımcı olmak için ütü, kurutma. Ip gömlekleri çünkü zor toplam temizlik ve dezenfeksiyon tavsiye edilmez olduğunu hatırlayın. Astar konur her zaman, baş biti görünümünü önlemek için K-veya K-Obiol Othrine ile serpilmelidir. Yuvada kadın toz yayılmasını yerleşmek. Bu umutsuzca zehir sakladı bitleri çıkarmak için çalışıyor sonra kulağına tırmalama zaman.
birds yuvalar,wallpaper birds,photo birds
Kişisel Hijyen :
El yıkama için antibakteriyel bir PROTEX temizlik sabun önerilir. El, kol, ayakkabı tabanı, vs ... ve temizlik Özellikle hasta veya ölü kuşlar, diğer üreme ziyaret ve hayvanlar, vb sergi dokunduktan sonra, kritik ... Ayrı veya hasta veya çok telli kuşlar kaçınılmazdır hemen ortadan kaldırır. Bu sert görünse de, bir takım sağlık en önemli göz önüne almalısınız.
Bazı üreme belirtildiği diğer dezavantajı, kuşlar yakın tavuk yumurta kapları yerleştirilmesidir. O lezzetsiz koşullardan geldiği için bu tür ambalaj, çoğu durumda, bakteri araç olabilir.

Yumurta :
Bunlar tamamen olası bakteri kurtulmak için 20 dakika pişirilmelidir. Kabukları kuşlar için kalsiyum kaynağı büyük bir değer olacaktır. Öğütme ve steril kum ile karıştırıldıktan sonra uygulanmalıdır.
Not: Araştırma SALMONELLA göre yemek 40 dakika sonra ölmeye başlar.

"Boş" Sağlık :
Bu program, bakteri kırmak için bir ay için site (kuş dahil) tüm kaldırarak, yılda bir kez ıslah dezenfeksiyonunda oluşur. En damızlık kuşlar için iki ayrı bölme yok çünkü bu, uygulamak zor bir işlemdir.Üreme mevsimi öncesinde, nadas sırasında, tüm ekipman kullanılacak ve üreme oda formaldehit ile dezenfekte edilmelidir - tamamen kapatılmış ve kapalı olmalıdır üreme çeşitli noktaları yerleştirilir bazı kaplarda en az 15 gün sonra hiçbir kuş aynı dönemine içinde açık olacaktır. Ayrıca anti-mantar kullanın.
Oluşturulması için hazırlık:
Yetişkin ve yavru için geçerli bir tedavi.

Worming :
Kuşlar sebze ve mikroorganizmaların kafesinden dışkı ile temas nedeniyle 30 gün çiftleşme önce ve sonra her 60 günde yapılmalıdır.

Vitaminler :
En iyi olanlar un eklenir. Su ile karışık mantarlar için bir kültür ortamı olarak hizmet verebilir.

Aşırı nüfus :
Bu hastalıkların yayılmasına neden olur, çünkü bizim ıslahının en büyük sorunlarından biridir. Çiftlerin en uygun sayısı yerleşik en fazla 40 30 başına metreküp (yavru hariç) 'dir.

AMAÇ.
Other Post Kicau Birds :

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 Info dan Tips Perawatan Burung. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And TM Web Design.