Friday, January 20, 2012

Kicau Nusantara Çiftleşme zamanlaması, bakış bir yaratıcının başarısı için yılın en önemli teknik noktasıdır. Bu yıl ve yıl boyunca yüksek genetik değeri kopyalarını satın almak ve yarışmalara beklenen sonuçları asla heyecan insanları görmek çok yaygındır. Diğerleri excellent dizilerle çok para harcamak ve süreklilik belirli bir renk veya uygun bir kalite standardı oluşturmak mümkün bazen başka bir ile şimdi renk geçici, ödül kazanan, eksik sonuçlar alır.
Gıda, kemer, bir küpe damızlık tüm posta ama bir şey ...... Çiftler kötü takıldı.
Onlar Temmuz / Ağustos aylarında gelindiğinde, bazı üreticiler, kendi velilerin başlarını çizik ve gelecek yıl kuş olağanüstü görünür umuduyla işlerinde bir mantık bulmak için çalışıyor "puzzle", "montaj" çalışın.
Oyuncularımızın tam potansiyelinden yararlanmak için doğru yolu nedir? Nasıl anne bile daha iyi yavru alabilirim?
Biz Başarılı bir üreme belkemiğini düşünün bu konuları incelemek için çalışacaktır.
İlk olarak, kuşlar göz önünde iki unsur olduğunu farkında olmalıdır:
a) Fenotip: görüyorum ki her
b) genotip: görünür ya da değil ya anne babadan tüm özellikleri.
Bu nedenle, güzel örnekleri tamamen istenmeyen özellikleri iletmek veya taşıyabilir olduğunu anlamak. Bu bize yetiştiriciler satın alırken çok dikkatli düşünmek emin olmak için neden bir kanarya hemen hemen sonuç yağma herhangi bir boyut değil "bomba".
Tüm bu önlemler alındı düşünerek, biz dikilen üst düzey bir sahibi, biz hala mükemmel kanarya olduğunu fark gerekir. Geliştirilmesi gereken bir kopyasını her zaman vardır, ancak iyi öyle.
Burada anlatmaya çalışacağım çiftleşme bizim teknik gel.
Biz hakimler şöyle çağrı iki büyük gruba değerlendirecek tüm özelliklerini paylaşır:
1. Maksimum ifade
2. Orta ifade
GENİŞ ANLATIM

Seçilmiş ve çiftleşme sırasında uyulacak özelliklerden bazıları, her zaman sınırsız, maksimum almalısınız. Böylece, örneğin, kırmızı mümkün olduğunca beyaz beyaz, mümkün olduğunca kırmızı olmalı, bakır, yeşil ve mavi, tüyleri gibi, mümkün olduğunca büyük karanlık mümkün ve tasarım (incik gibi) yoğun schimell olası ipeksi, en aza indirilmesi, pheomelanin vb Klasik melanin maksimum azalma. vb. Her zaman mümkün olduğu kadar ipeksi tüyleri ile, mümkün olduğu erkek ve kadın kırmızı çiftleşme çünkü tüm bu olgular ve diğerleri, nispeten kolay, vb. vb.
Orta ifade
Çoğu meyve seçim özellikleri, istenmeyen uç arasındaki dengeyi ifade ediyor. Belirli bir faktör için "adil noktası" almak bir kazanın.
Bazı örnekler:
Karlı-çok uzun ve çok çok kısa istenmez. Orada kopya bir ara nokta kısa ama görünen sis ile bu nedenle ve iyi dağıtılmış.
2 - çok ince olan parlak tasarım, kontrast kaybetmek ve çok kalın kaybetmek netlik var tasarımı. Ideal bir yarım noktası bu nedenle vardır.
Bunların bazılarının çok sayıda örnek alıntı yapabilirsiniz:
  • Aşırı veya çok küçük büyük boyut.
  • Çok ince çizim ve iyi siyah veya siyah küçük ifadeyle Akik, ancak aşırı geniş çizim.
  • Lipochrome iyi beyaz ama az ifade, ya da mükemmel lipochrome ama aşırı infiltrasyonu ile Kanaryalar mozaik.
- Işaretli veya fazla sulandırılmış ile tüyleri çok uzun veya çok kısa Elizabeth tasarım
Liste çok kapsamlı ve yukarıdaki örneklerde sadece gerçekten birçok faktör ideal elde etmek için ekstra bakım gerektiren fikrini ifade aittir.
Her kopya teorisi başarılı bir çiftleşme için ideal bir diğeri için bir kanarya mükemmel ise. Kilit bir anahtar olmadığı gibi, biz çiftleşme durumunda aynı söyleyebiliriz. Bu, eski atasözü açıklaması olan "doğan iki çocuk mutlaka şampiyon şampiyon değil." Bu da çocukların ebeveynleri daha kaliteli ile doğabilir neden açıklamadır. Bu nedenle kritik faktör bu ara ifade çıktıkça, matrisler seçilmesine büyük özen ve her zaman mükemmel bir denge aramaya diğer bir özellik yapmak için aramak için çiftler için.
Gerçek yarışmalarda memnuniyeti tek bir kopya sonuçlarında erdemleri toplamı. İyi şanslar ve iyi dostum http://www.facebook.com/groups/127771443957596/doc/192922507442489/
Other Post Kicau Birds :

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 Info dan Tips Perawatan Burung. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And TM Web Design.